icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 maj 2014 05:12
1

-0,1 kg

Ja det var inget plus i alla fall. Det är så svårt att hitta en fungerande vardag med mat och motion den veckan min anorektiska dotter är här. Jag kan bara inte stå och väga maten innan jag äter när hon sitter och kämpar med ångest vid varje måltid. Jag vägrar göra det eftersom jag vet att det bara kommer få henne att må sämre. För tillfället har hon även träningsförbud vilket innebär att jag kan inte träna heller i så stor mängd jag vill. Det blir promenader... Men mitt mål är ju att inte gå upp den veckan hon är hos mig och det målet lyckades jag med den här veckan. Så klapp på axeln och nu väntar en vecka med tuffare tag. Ha en gör go helg!!!!

Gillar

Kommentarer

  • 9 maj 2014 08:21
    Gittebe
    Pepp till både dig och dottern!

Logga in för att skriva en kommentar.