icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 25 år gammal tjej från Blekinge. Jag vill komma tillbaka till den form som jag var i innan graviditeten eller egentligen ännu längre tillbaka. Ännu vet jag inte var vågen kommer att sluta uppåt men det kommer troligen inte bli helt enkelt. Motion har av förklarliga skäl inte varit något jag kunnat unna mig de senaste månaderna men målet är att se snygg ut i en bröllopsklänning i slutet av juli.

Det kommer att bli ett försök att som nybliven förälder håla koll på både matintag samt att försöka träning i den mån det är möjligt. Ingen snabbmat, godis, chips, läsk eller övrig skit skall konsumeras överhuvudtaget efter det att barnet är fött.

Önska mig lycka till!!
3 juni 2011 14:38

Inte fel :)

Vädret är inte fel precis. Min balkong kan vara världens underbaraste plats just nu tror jag minsann. Idag blev det en snabbvisit på gymmet med ett halvtimmas [KURSIV]Indoorwalking[/KURSIV]-pass och tio minuter löpning på bandet. Var hel slut efteråt, det märks att man inte har tränat så mycket på sistone. Igår blev det ingen träning alls, bland annat på grund utav att tiden inte fanns där men också på grund av den fruktansvärda träningsvärken i ben, rumpa och rygg som gjorde att jag i stort sätt inte kunde gå... men.. men... Nu har jag klarat av tre av fyra av veckans planerade träningspass så det var ju bra i alla fall. Får köra lite slow start så kör jag igång på riktigt om två veckor sen :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.