icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 25 år gammal tjej från Blekinge. Jag vill komma tillbaka till den form som jag var i innan graviditeten eller egentligen ännu längre tillbaka. Ännu vet jag inte var vågen kommer att sluta uppåt men det kommer troligen inte bli helt enkelt. Motion har av förklarliga skäl inte varit något jag kunnat unna mig de senaste månaderna men målet är att se snygg ut i en bröllopsklänning i slutet av juli.

Det kommer att bli ett försök att som nybliven förälder håla koll på både matintag samt att försöka träning i den mån det är möjligt. Ingen snabbmat, godis, chips, läsk eller övrig skit skall konsumeras överhuvudtaget efter det att barnet är fött.

Önska mig lycka till!!
31 May 2011 11:37
1

Dags igen!!!

Nu jäklar är det dags att ta sig i kragen igen. Har varit väääldigt dålig på allt den senaste månaden. Jag har väll varit och tränat 4 gånger den senaste månaden plus att jag ätit extremt mycket godsaker. Chips och godis varje vecka. Usch och fy... Men, men det är dags att ta nya tag nu. Nu är C-uppsatsen inlämnad och det finns inga ursäkter för att inte gå till gymmet längre för nu [UNDERSTRUKEN]Har[/UNDERSTRUKEN] jag tid. Idag är det ett [KURSIV]Afro power[/KURSIV]-pass inbokat och imorgon blir det [KURSIV]Zumba[/KURSIV]. Får se hur bra jag orkar med att hålla orken uppe... men, men får skylla mig själv. Är ju bara en månad kvar nu och istället för 1 kg så är det nu säkert 3 kg kvar att gå ner... (vågar inte väga mig) Kan tänka mig att det är mycket vätska dock, efter all miljoner koppar kaffe och vatten jag druckit... Kom igen Micaela!!!!

Kommentarer

  • 31 May 2011 13:50
    Troxii
    Funderade på vart du tog vägen nånstans, men nu ser jag ju, in i gottevärlden ;D Pepp pepp!!

Logga in för att skriva en kommentar.