icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 april 2014 07:46

Söndag. Ångest dag.

Ja då vare söndag igen. Gårdagen gick väldigt bra. Bakningen var väldigt trevlig. Vi bakade Morotskaka, Sommarkaka, Bullar, chokladbollar och Kärleksmums. Tog inte en bit heller :) Städade även lite där. Första kurserna på klubben är ju till veckan. Sedan tog jag gymmet på en gång. Skönt. Däremellan lagade jag mat o förberedde till min diet.. Tvättade ju oxå förresten.. Vi har fått lite fräscha städgrejor till tvättstugan och trapphuset :) (Jag som städar Trapphuset här) Min diet som jag fått av min PT består av Frukost: Fiber havregrynsgröt med lågkaloriesylt och lätt mjölk + omega 3 och vitaminer Mellis 1: 1 skopa proteinpulver blandas med vatten Lunch: Blandade grönsaker, feta ost och olje dressing + stekt Kyckling Middag: Stekt Kött med stekt potatis eller pasta Mellis 2. 1 skopa protein pulver blandas med vatten I detta schema ska ju allt vägas så klart! Maten ska stekas i smör. Jag är väldigt nöjd med det faktist. Tycker jag äter mig mätt hitills iaf. Svårt att komma i håg att äta allt med bra mellan rum bara. Men jag ska ge det en ärlig chans. I går kväll hälsade jag på en vän och hennes familj, Trivs så bra där. Min hund var väldigt trött han hade vare ute hela dagen med mor o far. Dom hade kapat vet åt mormor. Min vän är nere nu. De är jobbigt och se. Ja vill vara ett stöd åt henne nu. De har hon varit åt mig så många gånger. Ligger i sängen med vovven och undrar hur jag ska lägga upp den här dagen... Gå ut med honom och träna sen? De är ju Bissenbrainwalk i dag. kl 1400. Ca 6,5 km. Om avgiften inte är så hög så kanske jag ska gå de? Sen är det kalas för min kusin vid kl 17:00. Vi ska ju skriva överklagelsen om körkortet oxå.. Jag å mamma å pappa. Måste skicka in den i morgon. Hunden ska sova hos mina vänner. Känner mig lite stressad- men de är nog bara att ta det lungt så ordnar det nog sig... Ångesten kommer för att jag ska jobba i morrn... Stress- Stickningar- Snabb andning. Fy fan... Ne nu ska jag ta tag i dagen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.