icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 april 2014 08:26

Bakdag på Brukshundklubben

Ja i går så fick jag ganska bra hjälp hos psykologen. Mycket bra grejer och fundera över. Hon tycker jag ska läsa vidare och jag måste fundera på de. Jag vill det eftersom min jobb situation stressar mig mycket... Har gjort de i 1 1/2 år nu. Fortsätter ja säger hon att jag går sönder?! Men det är det här att VÅGA. TRO att jag klarar det. Sen hjälpte mamma mig att handla till maten min PT rekomenderar mig att äta. ÄVEN proteinpulvret. Så nu är de bara att köra! TACKTACK snälla mamma. Jag körde en sväng på gymmet i går innan jag åkte, Efter vi var till psykologen så gick mamma å jag med min hund. Ville ju ge mamma nått tillbaka så jag puttsade hennes inglasade altan på insidan. Sen blev de för kallt så utsidan får vänta. På månda ska jag köra PT efter jobbet. Det ska bli lite kul eftersom jag är nybörjare på gymmet och behöver lite hjälp. Man får en PT lektion om man tränar 10 gånger på en månad. Och det fixar jag ju för det mesta. Nu ska jag duscha och sedan cykla till bruks hund klubben för att baka och frysa in till sommarn. Som tur är e jag väldigt duktig att säga från fika bland folk. Det är när jag e själv jag äter :( Men i dag ska jag fixa de!!!! Vill vill. En dag i taget. Min hund sov hos mina föräldrar och dom kommer dit med honom så han får följa med mig hem. Jag tror vi ska åka till min bästa vänn och hennes familj ikv. Både hunden och jag trivs där hos hennes familj. I natt var jag uppe och gjorde i ordning maten jag ska äta... Framförhållning marlene framför hållning!!! Återkommer med vad jag äter. Vill bara säga att Protein pulvret smakar som om att du dricker socker. BLÄ.BLÄ. Men jag gör ett försök. De kommer förmodligen trigga i gång mitt sug efter choklad. men de har jag inte råd med nu så de ska GÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Nu måste jag skynda mig. Ja som inte vill stressssa... men Vi hörs. SOL i dag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.