icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

chanettes blogg

116 kg 75 kg 48721
Livet är en ständig resa.

Antingen tar man motorvägen fårn mål till mål men inte jag inte.......
Jag tar de små krokiga vägarna och hoppas på att beläggningen ska vara så bra som möjligt. Visst kan det finnas tjälskador. Men jag överlever dem och fortsätter ändå på samma väg. Jag vill resa den för jag vill hinna se livet som passerar förbi och stanna upp när jag möter något underbart värt att se. Dessutom får man inte stanna på motorvägen och ta upp någon om man finner någon man vill ha med sig på resan.
21 april 2013 22:19
1

Bara två dagar

Satt i eftermiddag (efter att jag varit ute för länge i solen) en stund vid TV:n och såg ett inspelat avsnitt av Vetenskapens värld (tror jag det var). Handlade om mat, kost, att åldras i kroppen..... Vad olika kost gör med blodvärden mm. Två dagars fasta, lågkalorikost (500 kalorier) i veckan gav följande resultat på 5 veckor: Viktförlust 6 kg Kolesterolvärden halverades nästan Blodsockret sjönk från risk för diabetes till normala värden Kroppens gasa-bromsa system jämnades ut. Dvs möjligheterna att bygga upp cellerna i stället för att bryta ner förbättrades markant. Hur stor uppoffring skulle det vara???? Tror det helt klart är värt att prova. Till historien hör även att de övriga dagarna åt han precis som vanligt. Det var ju inte min tanke. Utan röra extra mycket på mig och alla dagar tänka nyttigt. Men "svälta" kroppen lite två dagar i veckan.

Kommentarer

  • 21 apr 2013 22:25
    FrkM
    Tips, läs tråden 5:2 i forumet. Jag kör dag 1 v 2 imorgon. Första veckan gick helt ok. Imorgon är det vägning efter v 1. Spännande! Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]

Logga in för att skriva en kommentar.