icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej allihopa jag är en tjej på 25 år som alltid vart smal o smidig tills för 3 barn sen :D jag fick tre täta barn och gick upp 24, 22 och 15 kg med och hann inte gå ner allt mellan graviditeterna.... tänk att jag alltid tyckt det har vart konstigt att överviktiga inte bara sluta äta allt onyttigt när de ville gå ner, men som sagt då hade jag heller aldrig varit överviktig eftersom jag idag kämpar med kilon och chipspåsar. Jag började egentligen den 6 juni och vägde då 98 kg!!! på mina 173cm och idag är det 23 okt och jag väger 84kg. Jag brukar vara duktig några veckor för att sedan slappna av när jag har mått ett delmål...så denna gång sätter jag inget delmål nu ska jag ner till 75kilo (helst 73kilo) men jag har åldras (jag vet att jag inte är gammal) så jag få väl se hur kroppen ser ut vid 75 helt enkelt
9 juli 2019 11:27
2

Då var man tillbaka

Då är jag tillbaka!!!

Ännu tröttare och ännu tjockare.  För två veckor sen var vi och cyklade i Trysil och det var då det hände. Jag orkade inte hänga på min 7åring. Jag vart så himla ledsen för det är inte ett sånt liv jag vill leva. Att alla måste vänta på tjocka mamma. Nej vågen står på 100 kg plus. Så det är bara att inse att förändringen ligger hos mig.

Gillar

Kommentarer

 • 9 jul 2019 17:02

  Det är en stor fördel att man orkar mer som normalviktig. Önskar att jag hade gått ner i vikt tidigare när min dotter var yngre. Men bättre sent än aldrig. Lycka till!

 • 11 jul 2019 10:05
  fruragge

  Hej Jag är lite i samma sits som dig fast jag är betydligt äldre ;) 
  Har precis bestämt mig för att återigen ta tag i vikten för att orka med barn och vardag och slippa ha ont både här och där så vi får väl helt enkelt bita i det sura äpplet och försöka peppa varandra till stordåd.
  Du har iaf tagit det första och viktigaste steget...du har bestämt dig för en förändring så nu är det bara att köra...

  På´t igen ba ;) 

Logga in för att skriva en kommentar.