icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 April 2012 08:43
3

Tråkigt att bli sjuk

Jag har åkt på en förkylning :( Jag har ont i halsen ont i kroppen mm Jag tycker att det är svårt att gå ut med hundarna, jag känner mig yr och helt tom i huvudet, när jag är ute å rastar dem. Det hjälper inte att jag går o blir irriterad på min sambo, han hjälper ju för fan aldrig till här hemma känns det som. Imorse blev jag tvungen att diska upp från igår kväll och gå ner med tvätt i tvättstugan och gå ut med hundarna. Jag frågade honom om han kunde tänka sig att gå en promenad med hundarna idag, pga att jag är sjuk, som svar fick jag, att han kunde inte det för han skulle på akupungtur idag o efter det måste han ta det lugnt. Visst kanske det är så att man ska vila efter akkupunktur, men han är sån jämt. Senaste veckan kunde han inte hjälpa till med något pga jobbet, och nu när det är över så säger han att han måste ordna inför nästa utställning osv. Vi går till en familjerådgivare, och där låter han så medgörlig och vill prova olika läxor, och jag känner mig dum över att jag sitter o säger att vi inte sammarbetar. När vi kommer hem så påstår han att han inte hade någon läxa eller att det inte är läge just nu. Så har det varit i flera år, att jag har fått ansvarat för att hemmet, ekonomin ska fungera och sen påstår han vid familjerådgivingen att det inte är så. Jag kan räkna upp på min ena hand hur många gånger han har lagat mat/år osv. Något som gör mig irriterad är att han påstår att om jag är borta en vecka så skulle han hinna med betydligt mer hemma än vad jag gör på en vecka. [FET]Arg[/FET] Sen är han missnöjd över att jag är grinig jämt. [FET]Tacka fan för jag är grinig, när jag känner mig som hans städerska, kock och älskarina.[/FET]

Kommentarer

 • 12 Apr 2012 09:23
  SandyC
  Usch, vad jobbigt. Och ja, man ska ta det lite lugnt efter akupunktur, men det betyder att man inte ska ge sig på ett hårt träningspass, promenader är ju lugnt. Vill han inte ens försöka med det som ni kommer fram till med familjerådgivaren så måste det vara väldigt tungt för dig. :( Krya på dig!
 • 12 Apr 2012 15:34
  Tack!
 • 12 Apr 2012 19:02
  Ush ush nee det låter inte kul :/ Hoppas det blir bättre snart iallafall och krya på dig! Kram!

Logga in för att skriva en kommentar.