icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 april 2012 09:07
4

Mot nya mål

Jag vill så gärna att förkylningen ska försvinna, [FET]jag vill träna[/FET]! Jag försöker påminna mig om vilket fantastiskt jobb jag har gjort i år. Jag har gått ner [FET]28 kg [/FET]och har inte så långt kvar till min målvikt ([FET]4,3 kg kvar). [/FET] Men det är svårt när jag är så sugen att nå mina andra mål nu. Jag vill ha en vältränad kropp. Jag har överörliga leder så det är viktigt med starka muskler för att skona lederna. Jag är också anmäld till vårruset och jag vill inte sitta hemma o vara sjuk, jag vill ju träna inför tävlingen. Till något annat, igår fick jag ett brev om att jag är antagen till ett projekt, som förhoppningsvis ska leda till arbetsträning :) [FET]Jag ska ha möte med dem den 2 maj, så spännande!!![/FET] Nu ska jag gå till affären och köpa lite saker, sen ska jag ta mig till djuraffären och köpa mig en klicker till min yngsta hund.

Kommentarer

 • 21 apr 2012 09:10
  Vilket otroligt jobb du gjort...!!! Krya på dig...!
 • 21 apr 2012 09:56
  SandyC
  Oh, låter så spännande med projektet! Jobbigt med såna sega förkylningar. Ha tålamod, ät och drick och sov, och börja inte för tidigt. Den kommer ge sig. Krya på dig!
 • 21 apr 2012 10:51
  Du är så himla grym, så fruktansvärt imponerad =D Rena fjuttmängden kvar. Det här grejar du utan problem. Stor peppkram, lets goo girl!
 • 21 apr 2012 17:05
  Tackar!

Logga in för att skriva en kommentar.