icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 april 2012 08:27
2

kommit hem efter kryssningen

Helsingfors kryssningen var trevlig, men det blev lite förmycket av det goda. Stackars min mage, den vill verkligen inte ha massa efterätter o godis. Idag äter jag åter igen efter min matplan och om några dagar kommer det kännas bättre i kroppen :) Idag blir det en långpromenad, och så ska jag boka tvätttid, handla mat, sen får jag se vad dagen bjuder på för övrigt :)

Kommentarer

  • 25 apr 2012 08:42
    Vi åker på fredag, då min sambo fyller år. Vi skall åka med Slija Serenade. Vilken båt åkte ni med? Skriv gärna och berätta lite, är nämligen lite nervös över att det inte skall bli så bra. Har varit runt på forum och läst och det känns som om folk har så mycket negativt att säga om både maten och båten :( AsaJ
  • 25 apr 2012 12:44
    Jag åkte med silja symphony. Båten var bra.

Logga in för att skriva en kommentar.