icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
28 mars 2012 10:03
4

Andra upptrappnings dagen

Igår började jag fasa in mat igen :) Till frukost åt jag 1 dl kesella,½ dl bär och lite linfrön, [FET]mums![/FET] mellanmål : vlcd shake Lunch 50 gr räkor och lite sallad (kaffekoppsfat) mellanmål vlcd shake Middag: 50 gr krabbstick och sallad (kaffekoppsfat) Hela gårdagen var jag trött, benen var tunga som bly. Jag hade kurs igår o satt mest och gäspade. Idag känns det lite bättre, kroppen känns starkare. Imorse var jag o tränade på gymet: 30 min cyklig, 20 min CT och vibbrationsträning. Innan träningen drack jag en Vlcd shake och efter träningen åt jag: 1½ dl kesella, 3/4 dl bär och lite linfrön. Idag känner jag hunger, en vilja att stoppa något i munnen, men magen får glatt vänja sig med att det inte blir något småätande mellan måltiderna. Till lunch idag blir det: krabbstick, räkor (80 gr) och sallad och groddar (assiett)

Kommentarer

 • 28 mar 2012 10:30
  SandyC
  Oh, spännande! :D
 • 28 mar 2012 15:49
  Det är så underligt tycker jag att man får mer hungerkänslor när man trappar upp! Jag känner mig också mer hungrig nu :P
 • 28 mar 2012 16:36
  När man är i ketos försvinner de fysiska hungerkänslorna och de kommer tillbaka när du bryter ketosen. Nu får vi brottas med både fywsisk och psykisk sug :)
 • 28 mar 2012 20:44
  Vi får peppa och stötta varandra igenom denna fas också, om vi har klarat det i 12 veckor så ska vi fasen klara det i några veckor till ;)

Logga in för att skriva en kommentar.