icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Min resa började egentligen för många år sen kanske, när det tog slut med mitt ex. Jag såg mig då i spegeln och tänkte såhär vill jag inte se ut mera. Då gick jag ner från 85,5 till 60-nånting genom att äta lchfinspirerat och var ganska nöjd med mig själv. Ville väl helst ner till 60 blankt då, men i den vevan började jag äta antidepressiva och det i kombination med mycket annat gjorde att kilona smög sig tillbaka.

Nu börjar jag om på 90 kg efter en jobbig graviditet och envisa kilon som vägrar släppa. Jag siktar på att åter ta mig ner mot de där magiska 60-nånting. Ett delmål i taget. Förra gången hade jag långa platåer på 72ish och 67ish, men hur det ser ut nu återstår att se.

 
2 november 2020 15:05
1

Oh så längesen

Det känns lite som ett misslyckande att vara tillbaka. Tungt. Jag vet att det är en graviditet som är orsaken denna gång. Men från att vart nere på 70-72 och kännt mig "nästan framme" och ändå hyfsat tillfreds landa på 90 igen... som mest var jag ju över 100. Som höggravid med foglossning visserligen. Men det som försvann försvann ju direkt. Resten sitter ju bara kvar. 

"Jamen det är bara att gå ut och gå"

"Jamen det är bara att göra si eller så" 

Jaha?! Är det så jävla bara? Det kanske är världens högsta kulle för mig?! Jag får ju ont i kroppen och fötterna av all aktivitet.

Men nu är det ju snart dags att börja jobba igen. Kanske sluta amma också. Då bör det ju hända nåt åtminstone. 2 november idag, vad händer på en vecka?  Jag inleder med en fasta i vilket fall. Sen får det bli keto veckan ut.

Lägger in startvikt så fort jag vägt mig. 90,6 kg. Usch.

Gillar

Kommentarer

  • 2 nov 2020 16:36
    lenhal

    Hoppas du får inspiration att vara tillbaka och att du hittar rätt väg 💚🌺

Logga in för att skriva en kommentar.