icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107990
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
30 december 2012 09:42

Vilken underbar HELG!

I fredag började dagen med lite sov morgon och sen två timmar nere i tvättstugan,de var grymt skönt att få 4 maskiner gjorda,så när ja hängde upp all ren tvätt i lägenheten så luktade hela lägenheten ren tvätt! Både ja och Richard gjorde oss i ordning för att åka mot stan sen för att ta bussen till Hallsta! När vi kom hem till Hanna och Brorsan så var min lillebror där också,Wille! Vi blev bjudna på potatis gratäng och skinka, och en stor god sallad,De var grymt mättande och väldigt gott,Tack! Resten av kvällen tillbringades i vardags rummet,Blev mycket snack och lite drickandes av god vin och lite öl,Ja höll mig till en och en halv xider,Jag är stor drickarn,Eller inte alls!! Men hade hur mysigt som helst hade vi kvällen lång,Avslutade kvällen med att Richard,Ja och Brorsan Richard satt och kollade på Snabba Casch,Men som vanlig ordning så somnade jag efter halva filmen,Trots att ja hade velat sätt hela!! På lördag,var lika mysig dag,om inte ännu bättre <3, Jag vaknade tidigt och tog mig ut på en liten promenad med fina Sören,Brorsan och Hannas Fransk bulldog, medan resten av lägenheten låg och sov ;-),Som vanligt var ja uppe först med tuppen! Efter att resan av folket hade vaknat så käkade vi frukost och sen för att göra oss i ordning för att tillbringa någon timme hos Mamma och Per, och de bästa utav allt var att Mormor kom över dit också,Första gången hon var hos mamma och då bor dem inte mer än 10 min från varandra och mamma har bott i deras lägenhet i ca tio månader! och sen kom de fin besök från Arboga Natta var i Hallsta så hon kom över med finaste Wilda, som hade blivit "större" än när ja ja såg henne sist! Mamma blev så glad över att vi alla var samlade hos henne,och de var hennes första gång att se Wilda samma ska för brorsan,Hanna och Mormor!! Så Mamma hon var väl lyckligaste över att få träffa sitt barnbarn,Så som hon har längtat efter den dagen`! Alla var på gladd humör och de var så trevligt,Per hade vart snäll och gjort i ordning varma Mackor,som var riktigt goda och sen fick ja även Ja och Richard lite Julklappar,JA fick en parfym som doftar så gott,Bruno banani Magic heter den!! Och vid tre tiden så åkte ja och Richard från Hallsta för att sen avsluta lördagen med att Bjuda över Nettich Bettich på middag,meningen var att Jag och Nettan skulle kolla på Taken och dricka alkohol fri glögg, men kvällen slutade med att vi åt gurk och morot stavar med dipp och drack vatten med lime och 5 timmar gick fortare ä`n fortast så var var hon tvungen sen att ta bussen mot tåget för hon skulle hem vid ca halv tolv! Hur lyckad och mysig helg som helst,och så mysigt och glad över att min karl följde med till Hallsta för att träffa familjen igen! Jag träffade mina fina syskon förutom Jocke som var hemma men fick träffa hans ljuvliga wilda som blir 2 månader den 1a och hans tjej,Min Mormor och även Mamma,Per och pappa, och sist och inte minst TILDA <3

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.