icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 108001
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
11 december 2012 13:27

Väntar med spännning...

Nästa vecka får ja svar om ja kommer in på utbildning.Lär ju klättra på väggarna här hemma tills ja får reda på om ja kommer in eller ej,vore så jäkla trist om ja inte kom in. nej nu ska ja bege mig ut för att tänka på nånting annat. Ha en fin dag!"

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.