icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107991
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
16 december 2012 12:49
6

"Så får du din drömkropp" :-)

Jag läste nästan ut en hel bok igår,efter att ja hade sätt på Så mycket bättre på fyran, De var typ min kväll,att läsa en massa om kost och träning.var iväg till Haninge centrum igår nämligen och köpte mig en bok som heter " Så får du din drömkropp" ;p.och som sagt låg och sträckläste den, Fick mycket bra information.och blev ännu mer peppad att fortsätta med kosten som ja har börjat med och insåg att ja redan har gått in på rätt spår när de gäller kosten,Man ger ju sin egen kropp en förtjänst att äta nyttigt och sen att man kanske går ner något kilo de är på ett lite plus i kanten! Annars idag blir de nog en lugn dag med städning osv, [KURSIV] för övrigt, så är de att Den här jäkla ångesten går mig på nerverna,kan inte riktigt styra över den och vet inte hur jag ska göra för att få mig på bättre tankar, ...jo fast egentligen vet ja de,att tänka positivt,men när de här jobbiga har funnits med så jävla länge så är de svårt..! Men så är de är bara att bita ihop!... ...Känslor kan jag tyvärr inte styra och tankarna kan man bara styra 3% över och mitt beteende kan jag ändra 100% över fick jag lära mig när jag gick min få samtal på kbtn. men de är svår på samma gång man ska ändra sitt beetende. Usch [/KURSIV] Ha en skön Söndag! p.s Richard du är en sån stor del av mitt liv och jag älskar dig precis för den du är ,Puss på dig. d.s

Kommentarer

 • 16 dec 2012 13:20
  Hej Vargtass! Jag står inför samma frågor som du. Jag har mycket ångest och hur det känns är ju obeskrivbart och upplevelsen skrämmande. Min läkare har skrivit ut Lergigan (en biverkningsfri antihistamin - allergimedicin- som även barn kan ta som verkar lugnande). Min läkare sa , om jag uppfattade henne rätt, att man kan ha en "flytande ångest" som dyker upp oavsett vad man har för tankar och att vissa människor aldrig har ångest och inte vet vad det är, och det livet igenom. Det känns orättvist, och även svårt att förstå. Men! Helst av allt skulle jag vilja klara av mitt liv utan mediciner... om det nu går. Att gå och träna på gym har bra effekt på mig. Jag känner mig helt lyckorusig när jag kommer hem efter ett pass där och går dit så ofta jag kan. Boken du läste låter bra och peppande. Ska hålla utkik efter den. Kramar :)
 • 16 dec 2012 13:25
  PS Det finns en bok ute nu som heter "Drunkna inte i dina känslor" som jag funderar på att skaffa.
 • 16 dec 2012 13:30
  Oh tack för ditt inlägg! nej usch ångest är inte alls roligt, ja är precis som dig ja vill helst av allt inte heller ha medecin,Jag fick ciraplex utskrivet, men har inte velat börja med den överhuvudtaget,kanske lite dumt av mig men avskyr medeciner,om de inte är riktigt riktigt nödvändigt. Ångesten kommer oftast när ja är själv men när ja är bland folk så är den lindrigare,och ja känner att den har blivit värre på senare år. Oh de där med träning de tror jag också på att de ger lyckorus och speciellt när man ser resultat och ser att man orkar mer och mer! Boken var riktigt bra , den finns på adlibris.se och på bokus för ca 163 kr :)! Den tipsar ja verkligen om. Tack för ditt inlägg och hoppas att din ångest kommer bli lindrigare men hoppas på att den försvinner helt och hållet,för ångest hindrar än att göra så mycket.. Kram :)
 • 16 dec 2012 13:31
  Ska kolla upp va de är för någon, tack för tipset :)
 • 16 dec 2012 13:37
  Jag håller tummarna för oss båda!!! :)
 • 16 dec 2012 13:45
  Tack ska du ha :)

Logga in för att skriva en kommentar.