icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 108005
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
19 december 2012 14:16

Ninja Wilda,såå underbar

Fasters lilla skrutta jag Saknar dig! Att ett sådan liten person som inte har funnits specciellt länge, och är redan en sån viktigt del i mitt l, och tycker om den här lilla flickan så mycket så de känns konstigt när de inte är min dotter men är sån stolt faster och gudmor,så de finns inte,och hon har en stor plats i mitt liv och skulle kunna göra vad som helst för den här lilla livet, Jag har endast bara träffat henne en gång,men jag följer hennes framsteg,vill finnas för henne, vill veta hur hon mår, och saknaden efter den lilla tösen kan göra ont,men ja vet att hon har såndana fina föräldrar som är stolta,de hör man så fort man pratar med brorsan och Natta! Första syskonbarnet och inte trodde ja att de var så här stort att bli faster, och jag kan nog inte föreställa mig om de här känns häftigt,så hur fasiken är de inte då att bli föräldrar!!! Den dagen den lyckan! Nog pratat om Wilda för den här gången! JA vill inget annat än att dra iväg på ett Yoga pass, eller på stryketräning,Men de får vänta tills jag får besked om intagningen på skolan.Nervösst och spänd är bara förnamnet att man är de här hemma! välkommen att titta in på bloggen http://itsjustonelikeme.blogg.se [LANK]http://itsjustonelikeme.blogg.se[/LANK]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.