icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107992
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
6 december 2012 14:12

Känner mig stolt!

Igår så var jag så grymt sugen på Lakrits, (som är min drog);-p.Och på mörk choklad,och ja tänkte ja har klarat mig snart i fyra veckor utan den skiten så kanske inte behöver de, men så gick vi ner iafl och handlade en påse Ahlgrens bilar,Nappar och en liten påse "stor salt" eller vad den påsen med lakritsen heter och mörkchoklad köpte vi , Ja här köpts de mycket godis om jag och min karl köper sötsaker plus a att han köpte en Julmust! Men så höll ja mig endast till utav några små bitar choklad,och max tio lakrist bitar! Ja blev fan förvånad över mig själv att ja inte åt mer och att de räckte faktist med dem bitarna :-)! Man ska inte behöva HA en massa förbud över att man inte får äta diverse sötsaker, Bara man kan äta med motta och njuta utav dem få bitarna man tar! Sen rörde ja inte resten av godiset vi köpte och höll mig till mitt isvatten! Nu behöver ja inge mer "sött" på ett tag :-)! Vilket jäkla skitväder de var igår de nästan all tåg trafik krångalde eller så var de inställt,All busstrafik i Haninge var inställt,och snön vräkte ner massor och blåste så man nästan flög bort när man var ute i stormen. Men itne så konstigt när de endå klass 2 varning ute,Eller vad man brukar säga! Men mycket bättre väder och skönt när allting är plogat här vid oss så man kan ta sig ut, utan att kliva i 30-40 cm snö om man ska ut! Ni får ha en trevlig dag! //Danielle

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.