icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

MrsL2bes blogg

LCHF 12279
Här har ni en 28-årig, vetgirig sfi-lärare från Göteborg, bosatt i Halmstad. Jag är lat, allt annat än ordingssam och urusel i köket, men har detta till trots lyckats både hitta och gifta mig med mannen i mitt liv (Mr. M) och dessutom skapa två fantastiska små döttrar (födda 5/10-15 och 4/4-17). Är nu tillfällig hemmafru, och vill aldrig gå tillbaka till jobbet ;)


Bestämde mig första gången för att börja med LCHF 10/11-15, strax efter att jag hade fött min första dotter, för att äntligen komma tillbaka till de ynka 65 kg jag vägde när jag träffade maken, och har aldrig mått så bra som då. När jag blev gravid med andra dottern, gick allt vad kosthållninh åt helvete, och levde i stort sett på kolhydrater. Nu är jag dock äntligen tillbaka på banan igen!

Kommer i bloggen att nedteckna mina fram- och motgångar, och våra döttrar S och L lär också vara ett hett ämne. 
Välkommen att följa med på min resa!
19 juni 2017 23:15
1

Vad jag ser mest fram emot...

...just nu är definitivt att köpa nya kläder som sitter bra, och som jag känner mig fin i. Det var längesen...!

Kör just nu vågvägran, eftersom jag det senaste har hetsvägt mig 4-5 gånger om dagen - varken produktivt eller hälsosamt. Har därför lovat mig själv att väga mig MAX två gånger i veckan (onsdag och söndag). Känns hemskt att inte ha stenkoll just nu...! Måste förresten säga att även om vikten pendlar en del upp och ner, är det himla skönt att se hur den i det stora hela går neråt. Heja mig 😂

Gillar

Kommentarer

  • 20 jun 2017 08:39
    Bella50

    Orsak & verkan är en nyttig kunskap...och pendlar i vikt gör alla. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.