icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 april 2018 21:24

V.3

Hej vänner! Vet inte riktigt vad som hände denna veckan. Lr jo. Lite för mkt alkohol i torsdags, och en stressig jobbhelg resulterade i en skitvecka matmässigt. Va nere på 72 kg och mådde som en prinsessa förra veckan och nu har jag samlat på mig s...

Läs mer Kommentera
8 april 2018 12:04

Sammanställning v.2

Det har känts bra har ätit som jag ska förutom en fyllemåltid på donken🙈 Och en gottekväll, sen prövat lite havregrynsgröt och osötad glass åså. Nu ska jag ta hand om mitt hem och äta sen frukost ( kesotoast)

Läs mer Kommentera
1 april 2018 13:46

Sammanställning v1

Det har gått riktigt bra! Det jag ätit " utöver" är: 2 glassar från Barebells utan tillsatt socker, en proteinbar från samma märke utan tillsatt socker och en surdegsfralla utan tillsatt socker. Får se vad det blir nästa v, är sugen på havregryn...

Läs mer Kommentera
29 mars 2018 13:27

Dag5

hej vänner här kommer gårdagens meny. Igår hade jag ett jäkla humör, dag 4 vet jag av erfarenhet att den brukar vara jobbig

Läs mer Kommentera
28 mars 2018 09:03
2

Dag 4 och lite nytt tänk.

Hej vänner! Dag 4 och det går som en dans, ledig idag så strax frukost och sen träning. Jag kommer skriva upp allt jag äter innan skrev jag bara upp det som var lowcarb men nu allt. Så slinker en potatis lr havregryn lr popcorn ner så skrivs allt up...

Läs mer Kommentera
27 mars 2018 20:03

Dag3

Blev ett kvällsmål igår också, osötad vaniljkvarg med paleogranola och ikväll blir det nog en kopp te till kvällsfikan.

Läs mer Kommentera
26 mars 2018 20:26

Dag2

Dagens meny ( igår blev det en apelsin också ett kvällsmellis)

Läs mer Kommentera
25 mars 2018 18:47
1

Back on track.

Hej vänner! I am back on track. Kommer skriva lite oftare nu tror jag för att hålla mig på banan och presentera er dagens meny. Blev en mil promenad också🙏 Imorgon jobbar jag 10-19 så blir ingen motion däremot en massa mat att ta med. Kram❤️

Läs mer Kommentera
24 mars 2018 15:46

Imorgon.

Hej vänner! Såå imorgon sätter jag igång igen. Har storhandlat, städat, laddat upp med en bra bok och massa te. Och tulpaner! Det hjälper faktiskt att ha lite mysigt omkring sig. Det blir bla tonfisk/curry gryta, kesobröd och annat gott. Och imorg...

Läs mer Kommentera
22 mars 2018 15:26
1

75 dagar.

Hej vänner! Som ni vet har jag ett återfall just nu. På lördag tänker jag ta mig ur det. Längtar. Nej, jag kan inte ta mig ur det idag lr imorgon. Jag är lite knäpp😀 Hyn är sämre, uppblåst and all that jazz. Underbart.  75 dagar höll det, m...

Läs mer Kommentera
20 mars 2018 17:47
6

Mönster.

Hej vänner! Tack för att ni finns och att man öppna sig här utan att bli dömd. Jag har precis ätit en pizza, en chokladbit och anthon bergs påskägg. Jag känner ingen hunger och allt är huller om buller. Jag känner igen detta mycket. När jag gå...

Läs mer Kommentera
19 mars 2018 12:14
2

Ur banan.

Hej vänner! Ur banan, japp. Men jag vet varför och det är för att jag är sjuk och tycker synd om mig själv. På riktigt, så dåligt man mår när man äter dåligt! Iaf jag. Det är på riktigt som natt och dag. Man går upp i vätska, blir pluffsig...

Läs mer Kommentera
17 mars 2018 16:16
2

Sjukstuga.

Hej vänner! Hur har ni det? Här ser det ut att vara en fin dag, men jag är så jäkla sjuk! Förkyld och feber sen i torsdags. Jag kommer alltid heeelt ur banan när jag är sjuk. Ingen koll på måltiderna, vet knappt om jag är hungrig lr mätt och ä...

Läs mer Kommentera
15 mars 2018 12:24
4

2,5 mån.

Hej vänner! Nu har det gått 2,5 månader och jag har hållt vikten så länge! 73,5 kg. Jag tror det är min vikt. For now. Det är en vikt jag trivs i, som passar mig och då jag har Strl 38 i kläder. Jag är ju liiiite sugen att komma ner till 70 ( lr...

Läs mer Kommentera
13 mars 2018 21:55
1

Växel 2?

Hej vänner! Idag gick jag till gymmet efter jobbet och körde 45 min pw på bandet i rask takt! Jobbigare än vad det låter faktiskt😄 Olikt mig att gå och träna en jobb dag så stolt över mig själv. Ska försöka få in lite rena cardiopass. Ser f...

Läs mer Kommentera
12 mars 2018 17:32
2

Träningsvecka.

Hej vänner! Hoppas ni haft en bra måndag. Ska ni träna nåt i veckan? Jag försöker alltid få till nåt och planerat något, denna v är jag tex ledig ons och Tors så hoppas på en pw och ett styrkepass. Sen får jag se lite, får nog bara till de tv...

Läs mer Kommentera
11 mars 2018 11:22

Bra mat.

Hej vänner! När man skriver ett långt inlägg som försvinner😂 Well, well. Bra frukost och sen promenad. Osötat fullkornsbröd och pauluns granola också utan tillsatt socker. Lite spannmål men nyttigt och bra. Livsmedel som funkar, ibland. Det är...

Läs mer Kommentera
10 mars 2018 14:29
1

Sthlm

Hej vänner! Hej från Stockholm. Idag blev det styrketräning och igår promenad, perfekt! I Love it. Blev lite lösgodis igår, annars bra mat. Hotellfrukost idag med chark, ägg, grönsaker och frukt. Ikväll ska vi äta lax med bulgursallad äter inte...

Läs mer Kommentera
8 mars 2018 20:08

Ooooops.

Hej vänner! Hoppas ni mår bra? Jag mår bra men är väääldigt trött idag. Blir strax dusch och sen sova. Sen tar jag långledigt och hälsar på syrran i Stockholm hoppas på lite träning och hälsosam mat, det som jag mår bäst av. Denna eftermidd...

Läs mer Kommentera