icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
18 mars 2014 21:52

Dag 8 - halleluja!

Både igår och idag har gått bra matmässigt. Jag är fortfarande sockerfri. Men min besvikelse över den lilla viktminskningen fick sin förklaring idag - mens... Men jag tackar gudarna för att jag hållit mitt sötsug jag brukar ha innan det, något så kopiöst, i schack. Hoppas på större viktnedgången nästa vecka :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.