icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
17 mars 2014 06:32

Dag 7

Verkar som att jag är inne i ett flow med att skriva mina kommentarer dagen efter. Men det går ju det med :) Hade en jättemysig dag i trädgården med familjen igår. Tjejerna städade lekstugan och vi fick lite räfsat. Jag började röja på altanen. Nu har det varit så varmt så snart kan vi sitta där och äta middag. Ja, den är inglasad :) På kvällen var det bara äldsta dottern och jag hemma. Hon fick bestämma vad vi skulle äta. Tur för mig så sa hon - sån där sallad på burk. Aka plocka ihop din egen sallad från ICA. Mums men så dyrt... Såg en film ihop på kvällen och då blev det för mycket popcorn. Men fortfarande sockerfri och det är det som gäller. Mår så bra! :)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.