icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
15 mars 2014 06:13

Dag 5

Fredag = fika på jobbet. Idag var det extra mycket gott på bordet eftersom en kollega slutade. Men jag tog inget! :) På kvällen föråt jag mig lite på tacosallad och guacamole... Men när barnen tog fram sina små påsar chips som jag köpt till dem och maken gjorde milkshake till dem tre, då var jag fortfarande mätt och inte alls sugen så det var lätt att ignorera. Tog en kopp te :) Lördag = lördagsgodis. Det ska gå bra det med! Efter 5 dagar så är det minus på vågen och det är min största motivation just nu. Många kilon kvar tills jag ska börja prova alla kläder som just nu är för små. Men det kommer tids nog :)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.