icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
13 mars 2014 18:56
1

Dag 4

Vanlig jobbdag som flöt på bra. Slutar tidigt på torsdagar vilket är jätteskönt. Hämtade på dagis och köpte lite vårblommor att plantera på vägen hem. Men väl hemma kom tröttheten...och det snabbt. Och på det kom värken också. Slutade med att jag fick gå och lägga mig och sov i 2,5 timme. Fortfarande helt urlakad och det kommer att bli en tidig kväll. FYI - min trötthet och värk beror på att jag har mjukdelsreumatism. Fick det i höstas och var då sjukskriven 5 veckor för jag fungerade inte alls. Tyvärr var jag då föräldraledig och det funkade inte alls. Jobbigt när man inte orkar lyfta sitt barn... Var på semester i Indien i tre veckor innan jul och då mådde jag så bra så jag slutade med den medicin jag hade då. Väl hemma tog det två dagar så var värk och trötthet tillbaka. Fick min diagnos i början på januari och försöker fortfarande lära mig leva med det. Att jag ska gå ner i vikt var ett mål innan allt detta hände och jag var på god väg. Men jag var så låg när jag blev dålig och sjukskriven och min tröst blev mat och allt gott på denna jord. Med tips från flera webbsidor om reumatism och fibromyalgi har jag nu slutat med gluten i min kost. Mycket att tänka på. Som tur är jobbar jag på skola och äter skollunchen och får du anpassad mat. Skönt. Nu har jag gnällt av mig lite. En kopp te och ett ägg så ska jag sova sedan. Go natt!

Gillar

Kommentarer

  • 13 mar 2014 21:14
    lenaek
    Usch tråkigt för dig att vara sjuk. Pepp!!!

Logga in för att skriva en kommentar.