icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
11 mars 2014 18:38
1

Dag 2

Jobbar på skola och har inte mycket tid att hänga i personalrummet = inga stora frestningar. Jättebra! Äter skolmaten varje dag, har både gluten- och laktosfritt på rekommendation från min läkare. Underlättar väldigt och jag sparar ju pengar på att slippa dra med matlåda. De är ganska duktiga på salladsbuffé också och är öppna för förslag. Igår t ex var det pasta med vegetarisk sås och bara morötter och vitkål i salladsbuffén. Tipsade dem om att alltid ha någon protein där, bönor, linser, keso etc. Dagen rullade på bra idag. Hade med mig min lilla kylväska som vanligt med mina mellanmål - ost, skinka, korv, paprika, oliver, ägg. Men idag efter middagen kickade sötsuget in big time! Till saken hör också att mellandottern fyller år idag och det firas så klart. Som tur är har hon önskat muffins och det klarar jag mig utan i vanliga fall men just nu skulle jag kunna äta vad som helst :( Ska ta en kopp te och borsta tänderna så får jag se om det försvinner. Vad gör ni när sötsuget kommer?

Gillar

Kommentarer

  • 11 mar 2014 18:56
    Tita
    Äter ett kokt ägg! Vid fyratiden satte mitt sug igång och då hämtade jag kokt ägg som jag alltid har på lut i kylen. Suget försvann och det gick bra fram till middagen och efter den var det ju över för den här gången.

Logga in för att skriva en kommentar.