icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
24 mars 2014 18:45

Dag 15

Nu är jag låg... Trött och sötsugen. I fredags vägde jag mig och då hade jag gått ner men idag vägde jag mig igen och då hade jag gått upp mer än vad jag gått ner... Så deprimerande. Vet ju så väl att det är dumt att väga sig mer än en gång i veckan men det gick av bara farten. Jaja, än har jag inte stoppat något sött i munnen...idag. Trillade dit både fredag och lördag. Inte några mängder men ändå. Mitt braiga flow är brutet. Är som sagt suuuupertrött också så i kväll blir det till att sova tidigt! Nu en kopp te med kokosfett.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.