icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
21 mars 2014 22:39
1

Dag 11

Fredag... Inget fredagsfika på jobbet för den som skulle gjort det var sjuk. Igår lyckades jag hålla fingrarna från godisskålen under rättandet igen. Idag föll jag tyvärr för frestelsen och smakade döttrarnas efterrätt - stora italienska maränger med choklad. Dubbel känsla..både gott och inte. Och så inte värt det! Både våg och måttband visade minus i morse och det ska jag inte förstöra.

Kommentarer

  • 22 mars 2014 16:10
    lenaek
    Grattis till minskningen!!!

Logga in för att skriva en kommentar.