icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 augusti 2013 16:32

Nästan en vecka

Skall ställa mig på vågen på onsdag, tro vad den kommer att visa - spännande! - måste vara neråt i alla fall. Förra veckan blev det träning 4 dagar, och det skall det bli denna vecka också. Maten har varit OK, jag har hållit mig i skinnet även fast det var kalas i går. Länge sedan jag åt så lite fikabröd - men det gick ju det också :-) Laddar och funderar på om jag skall försöka mig på 5:2, men tvekar. Gillar inte att vara hungrig. Skall försöka att äta väldigt lite någon måltid till att börja med, för att se om jag tror att det kommer att fungera. I dag har jag tränat indoor walking 30 min + CX workx 30 min på lunchen och ätit räksallad och bröd. I kväll skall jag försöka mig på halv portion. Kanske, kanske provar jag en dag med 500 kalorier på torsdag (i morgon går inte, då kall jag iväg med jobbet). Lycka till alla ni kämpar där ute!!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.