icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
30 september 2013 09:05
1

Nära skjuter ingen hare

Nästan, nästan - jag riktigt såg hur den stod och lipade år mig - vågen. 88,1 kg - mitt mål var 88 den sista september. Maken tyckte att det var 88, det blir det ju när man avrundar, tröstade han. Sedan beror det ju på hur jag tänker. Har jag den sista deptember på mig också - i så fall är det vikten i morgon som räknas - och då finns det ju hopp än :-) Ä, skit samma - det är 88 väldigt snart och jag är fortfarande på banan och tänker stanna där. -4 kg så här långt (eller3,9 för att vara exakt). Två månader har gått, mindre och nyttigare mat och massor av motion. I går blev det 6 km jogging. Jag har bytt byxor till mindre storlek, bilringen är fortsatt en bilring men den har allt fått lite punktering och är lite mindre - kanske snart ett cykeldäck, magen putar mindre - syns tydligt i profil, jag mår bättre och orkar mer. Livet leker! Pepp, pepp till er alla!

Kommentarer

  • 30 september 2013 10:24
    Fenerika
    Grattis till till mindre storlek på byxor men det är trist att missa målet med ett enda ynka hekto. Nästa vecka är det borta + några till ska du se. Jag har också en snäll man som försökte trösta mig när jag hamnande på en platå för några veckor sedan genom att säga att "du har nog fått mer muskler" och att det var nog något fel på vågen. Massor med pepp!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.