icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Jean46s blogg

85 kg 67 kg 824
Jag är en 46:årig ung tjej med man och fem barn - i åldrarna 22-2 år. Jag befinner mig således i både ”flytta-hemifrån” stadiet och i ”hämta-på-dagis” stadiet.

Jag är för närvarande sjukskriven för utmattningssyndrom. Min blogg kommer vara en blandning av min resa genom min sjukdom med dess olika livsförändringar, min viktresa och strävan efter balans i livet med familjeliv, träning och karriär.

Välkommen till mitt liv.

Jeanette
24 december 2019 00:17
2

God jul

Äntligen är julstöket över för den här gången. Fick order av maken att inte göra så många saker. Det blir ju jul ändå och det mesta går att köpa färdigt.

 

Men Jansson är ett måste och gröt på juldagsmorgon - måste komma ihåg att koka mjölkfritt till yngsta dottern, och kaka efter julmaten - jag vill ha morotskaka med klet på, men den innehåller mjölkprotein så det kan inte dottern äta.. det får bli brownie också som alla kan äta. Och ris alá Malta har vi ju alltid haft på julen.. med saftsås.. Och skinkan till familjen.. 

Och städningen.. och paketinslagning..

 

Tittade i mitt Facebookflöde under kvällen. Folk satt och spelade Bingolotto. Hur 17 kan de ha tid med de?? När gör dom sina ”måsten”?

Nu är klockan strax efter 24 och lugnet börjar börjar infinna sig.. även i mig..

 

Jag önskar er alla en riktigt God Jul 🤶🏻☃️

Kommentarer

 • 24 dec 2019 07:47
  Bella50

  Detsamma till dig. De flesta " måsten" har blivit " kanske- om jag vill" här sedan många år.

  Håller med om att det mesta går att köpa färdigt.

  God jul 🌲🎅🌲

 • 24 dec 2019 08:19
  gittan52

  Här är läget precis som hos Bella, men jag vet hur det var när barnen var smål

  I år skippade vi tom julskinkan surprise Lite saknade jag nog lukten från köket när jag ugnsbakade, och sedan griljerade den.

  Hoppas att du får en lugn och fin julhelg.

Logga in för att skriva en kommentar.