icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 oktober 2020 10:01
2

Halvvägs genom kickstarten

Halvvägs genom kickstarten. Jag tycker att det rullar på. Ibland får jag dock bromsa lite. Jag läser ljudböcker, lyssnar på poddar, kollar på Youtube etc. Jag kan ju inte prova ALLT på en gång... Jag tänker att kickstarten är tiden att lära sig ramarna. Sen ska jag fortsätta allra minst året ut. 

Viktmässigt har jag gått ner från 90kg till 86kg

Jag har även tidigare försökt äta näringstät mat och nu måste jag erkänna att jag blivit förvånad över att jag inte får upp staplarna på näringsämnena mer. Jag är ju dessutom högst medveten om att jag som utmattad har svårt att ta upp näringen så nu rotade jag fram ett pulver jag försökt ta tidigare och blandar det i en grön smoothie.

Till helgen ska jag resa bort och jag har fortfarande inte bestämt om jag ska berätta om kostomläggningen, eller bara äta så gott det går av det som bjuds. Jag o syrran ses så sällan så det skulle vara roligt att se hennes min nästa gång vi ses om jag är typ 10kg lättare då. 

Är ni fler här som äter så ren mat som möjligt? Inspireras ni av några särskilda? Jag kom igång efter att ha hört food farmacy och Maria Borelius men receptmässigt hittar jag massor på Youtube. 

Jag har en hund på foder. Nu är hon dräktig och ska bo hos ägaren i ca 10 veckor. Då blir inte hundpromenader i skogen en naturlig motion. Jag ska se om jag kan stavgå några dagar i veckan, träna på Wii fit och kanske hitta nåt pilates pass på nätet. Behöver jag hund kanske jag kan låna grannens ibland. Nu ska jag baka chokladbollar av bla banan och boveteflingor. 

Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

  • 16 okt 2020 11:23
    Bella50

    Grattis👏👏

  • 18 okt 2020 17:25
    MAS63

    Jättebra jobbat! Härligt att läsa hur du är målinriktad - det fick också mig att fundera över mål. Speciellt kring motionen. Inspirerades av den där nätpilates grejen - det skall jag prova i veckan! Tack!

Logga in för att skriva en kommentar.