icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en tjej på snart 40 år och jag hatar min kropp.....jag säger aldrig ”hata” om någon eller något men jag hatar verkligen min kropp. Jag hade aldrig haft problem med vikten tills jag träffade min älskling. 18år gammal och lycklig för första gången..mat och alkohol ”was my friends” och även annat som inte hjälpte. Mellan 20 och 21 års ålder så gick jag ner en otrolig mängd vikt. Jag skulle gifta mig och ville se helt perfekt ut. Det slog åt fel hål och jag åt ingenting men tränade 4-5 timmar varje dag. Min bröllops klänning som jag hade beställt fick en sömmerska ta in 5cm på varje sida i midjan 3 dagar före mitt bröllop. Mina ögon öppnades med att min man ställde mig framför spegeln en dag när jag klev ur duschen. Han tog båda sina knytnävar och la upp dom under min bröstkorg, dom försvann nästan och han har stora händer. Han sa -Tycker du att du ser bra ut nu? Det öppnade mina ögon + att jag enbart kunde handla kläder på barnavdelningarna, min bästa kjol va i storlek 7år. Efter detta gick jag upp till en ganska normal vikt för min längd. Jag vart gravid med min son och då gick jag naturligtvis upp i vikt som man ska...men jag gick inte ner efter. Vi flyttade hem till Sverige när min son va 8 månader och livet vart svårt..inga jobb inget hus mm så jag la på mig mer vikt. Min dotter kom till världen 2003. Livet va ganska bra jag hade ett bra jobb och vi köpte en jätte fin dalagård. Jag ville bli mer mitt gamla själv igen så jag gick med ett program som liknar det här. Där gick jag ner jätte bra. Jag höll en bra vikt i några år sen hände... HELVETES VECKAN! Min lillebror tog livet av sig, pappa fick en svår cancer och jag förlorade mitt jobb. Jag gick in i väggen så det bara smackade om det. I och med detta så gick jag upp i vikt med raket fart. Nu väger jag mer än någon sin gjort (förutom som höggravid). Jag hittade denna sida och jag hoppas innerligt att jag ska gå ner vikten och bli hälsosammare som människa. Jag vill vara med när mina barn växer upp och jag vill orka göra saker med dom och själv orka göra det som gör mig glad. För er som har lyckats ta sig igenom denna text säger jag....God On You! Slut på babbel och start på life! FordGirl Här är lite info om min vikt också =D Jag började min resa här på Matdagboken i mars 2010 då vägde jag 66kg. Jag gick ner mycket sakta till 62,3 i juni 2010. Jag tappade lusten och gick upp med raketfart och nu i februari 2011 så har jag tagit tag i mitt viktproblem igen. Jag vägde 69kg Första torsdagen i Februari och har vägt mig varje torsdag sen dess. Mitt slutmål är 52kg som jag hoppas klara innan min födelsedag vilket är den trettionde december 2011.
7 April 2011 06:39
3

Tjola hopp!!!

Invägningsdagen idag blev kanon bra...ner 1kg YES!!!!! Snart är jag där under 60kg. Mitt mål att vara nere under 60 till Midsommar är ett mål som jag kanske ändrar till 55kg =D Jag har själv känt att jag har blivit smalare och jag har ju faktiskt haft jeans på mig för första gången på flera år. Det bästa va att jag behövde inte panik ta av dom när jag kom hem (om ni fattar vad jag menar hehe). Jag ska fortsätta med mina promenader för det verkar funka och så är det så härligt för Lovie (våran hund). Hon har blivit så smal och smidig hon med =) För att fira mina minus så ska jag köpa en ny jacka. Stora peppkramisar alla!

Kommentarer

  • 7 Apr 2011 06:47
    Du är toppenduktig! :D Själv har jag stått stadigt på 63.3 sen i lördags typ, håller på att bli GALEN! Kroppajävel, minst sagt. :p Hihi, men pepp och grattis. :) Kämpa på!
  • 7 Apr 2011 07:02
    Greebo, prova att storstäda huset...vårat hus har aldrig varit så rent hehe =) Peppisar till dig med!!!
  • 7 Apr 2011 07:07
    Haha! Köksskåpen rick sig faktiskt en omgång igår :p men inte hjälpte det. Jo, skåpen blev där ju fin ordning i förstås! XD

Logga in för att skriva en kommentar.