icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Båtis blogg

Kalorisnål 16646
Here we go again..................

Vet inte hur många gånger jag bantat under mitt liv . Nu är jag dessutom tyngre än någonsin och dessutom med en rygg som har stora problem .MÅSTE ge mig själv chansen till att må bättre .Jag kanske kan ändra på min hälsa om jag går ner ? Inte ge upp nu.Kämpa på!.
5 juni 2017 12:51
4

Inspirationsbrist

Jag känner mig lite oinspirerad för närvarande .Vet inte riktigt hur jag ska komma igång igen . Jag försöker läsa era bloggar och tittar på "Biggest Losers"  och kollar goda smala recept ,men den där riktiga jäklar anamma infinner sig inte .

Försöker...

Läs mer Kommentera
1 juni 2017 19:14

Bukarest

Nu har jag kommit hem från Bukarest .Var där i 5 dagar . Kan konstatera att det är en stad med många vackra parker och vackra gamla byggnader . Rent och fint var det om man höll sig till de stora affärs - och turiststråken ,men kunde vara lite säm...

Läs mer Kommentera
22 maj 2017 12:35
2

Resa

Imorgon reser jag och sonen till Bukarest ,Rumänien  för första gången . Är sjukt nervös hur resan ska gå,hur vi ska klara språket etc ,men samtidigt väldigt förväntansfull .

Något av det roligaste utomlands är att prova på landets mat .Efter histori...

Läs mer Kommentera
10 maj 2017 17:50
3

Röntgensvar

Idag kom mitt röntgensvar från magnetröntgen som jag gjorde i förra veckan .

Hade spinalstenos (förträgning där nerven ska löpa) på L4 samt en stor kotkompressionpå L5 S1 med nervrotspåverkan på nerven emellan S1 .

Nu är remissen skickad till ortope...

Läs mer Kommentera
9 maj 2017 12:43
6

Tappat gnistan

Jag har tappat gnistan lite .Försöker hitta motivationen igen .Självklart vill jag gå ner ,men jag tvivlar på min egen förmåga och ork .

Tillbringade gårdagen genom att se flera avsnitt av Biggest Loser  ihopp om att motivationen skulle infinna sig .

...
Läs mer Kommentera
7 maj 2017 23:38
1

Dålig dag

Har haft en sån där nedstämd irriterad dag idag .http://www.su.se/primgruppen/matematik/%C3%A5k-9/tidigare-provet inte riktigt vad det beror på ,men irriterar mig på småsaker .

Sonen som inte plockar upp tallrikar eller slänger godispappret efter sig u

...
Läs mer Kommentera
19 april 2017 15:13
2

Nervös vägning

Idag var jag verkligen nervös inför vägningen .Kunde inte tro annat än att jag gått upp . Har haft besök här under påsken och dessutom varit på fest .Kaffebröd och påskgodis har det blivit en del av .

Så det var med bävan jag ställde mig på vågen .

-...

Läs mer Kommentera
12 april 2017 23:41

Blåmåndag ,vit tisdag ,dymmelonsdagen osv

Jag blev lite nyfiken på vad alla dagarna i påskveckan hette så jag letade upp namnen i denna veckan som även kallas den stilla veckan . 

 

 

Stilla veckan är den sista veckan i fastan och sträcker sig från söndagen före påskdagen till påsk...

Läs mer Kommentera
7 april 2017 08:11
4

Gammal ångest spökar för mig

Igår blev allt så fel . Hur gärna jag än ville mina närmaste så kunde jag inte kontrollera gamla känslor som bubblade upp i mig .

Min man skulle ut med arbetskamrater på en liten tillställning  och min son skulle iväg på en avslutningsdans för all...

Läs mer Kommentera
1 april 2017 12:41
1

Resultat marsmånad

Resultate för mars blev -2,2 kg .Är faktiskt ganska så nöjd .Hade siktet inställt på 0,5kg/v  så det är ju perfekt för 4,5 v . 

Denna takten passar mig bra .Jag späker mig inte .Jag kan äta allt ,men inte alltid .Jag gör förändringar som jag kan ka...

Läs mer Kommentera
29 mars 2017 12:05
5

Skäms

Jag har gjort sönder min ställningsbarasäng som jag köpte pga mina ryggbesvär 4 gånger nu . Jag inser att den inte håller för min vikt . Min man som är duktig lagar utan att klaga .Förstärker och byter ut delar .Han säger inget ,men jag vet ,ja...

Läs mer Kommentera
21 mars 2017 12:02
2

Stress

Hysterisk morgon .kl06.45 kommer sonen på att han måste ha med passet för att identitifiera sig på provet till Internationel buisnies utbildningens som han sökt till i 2a och 3de hand .Han har inget ID ännu .Passet finns inte bland våra andra pass .
Vänd...

Läs mer Kommentera
13 mars 2017 01:37
4

Proteinpuddingar

Har för första gången vågat mig på at köpa två sorters proteinpuddingar. Jag har länge gåttoch misstänktsamt tittat på dem där de ligger i kyldiskarna , Idag var det emellertid rea på en del av dem pga kort tid ,så nu passade jag på .

Två olika märken...

Läs mer Kommentera
5 mars 2017 00:18
4

Syndat

Härmed biktar jag mig .Jag har syndat .Min synd består av en chokladkaka. "Coffee Mudcake" från Karl Fazer .Ljuvligt god! Jag njöt av varje tugga och jag är inte ångerfull. Lite ågren för att  jag kanske inte kommer att bli nöjd av min vilket vid...

Läs mer Kommentera
1 mars 2017 10:46
9

*-0 kg

Usch så orättvist! Jo ,jag har minskat i centimetrar,men jag vill ju minska i vikt också!!!!!!

Jag som simmat,vattengympat,cykat och promenerat i nästan 2 timmar/dag .Äter 700kcal under dagsbehovet och kommer oftast inte ens upp till det. Nu är jag l...

Läs mer Kommentera
27 februari 2017 13:58
8

Fettisdagen

Jaha god vänner ! 

Imorgon är det Fettisdagen ! Hur klara ni detta ? 

Jag ÄLSKAR semlor . Jag kommer inte klara titta på medans de andra äter sina .Som tur innebär tisdagarna mycket motion för min del .Det blir både promenader pga hunden ,vatte...

Läs mer Kommentera
22 februari 2017 12:33
3

Lön för mödan

- 0,8 kg ! Äntligen gå väg åt rätt håll ! Jag skärpte till mig och började väga allt och mäta samt kolla tiderna för aktiviteterna .Nu fick jag responsen !

Mitt mål är att gå ner ca 0,5kg /v vilket jag tycker är en lagom takt för att det ska bli h...

Läs mer Kommentera
21 februari 2017 13:15
2

Vattengympa

Jaaaa! Idag är det äntligen tisdag .Tisdag innebär en underbar kväll på Vilanbadet i Skara . Det innebär att det är bara öppet för folk från 16 år och uppåt ,varmvattensbassängen är tillgänglig för min vattengympa,dessutom finns det något...

Läs mer Kommentera