icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

AnnaTBs blogg

LCHF 60 kg 4081
Jag heter Anna. Jag älskar socker och kolhydrater samtidigt som det inte är bra för mig. Jag har en gång lyckats med LCHF, men inte fullt ut då jag inte klarade att hålla i när det krisade. Men jag vet att jag kan klara det igen. Bilden på mig är från tiden när jag lyckades. När jag är där denna gång kommer en ny bild.
22 oktober 2018 07:42
1

God morgon

Efter att ha släppt ut min lilla (stora) briardvalp för morgontoalett och väckt minstingen började jag mitt frukostbestyr. Min frukost skulle vara ägg med dillsmör och avokado. Men båda avokadorna som jag köpte var fula... Tur att jag hade köpt makrill ocksåsmiley bb1430e4-066c-449c-b8a2-b22e4601979b.jpeg

XOXO

Anna

Gillar

Kommentarer

  • 22 okt 2018 08:49
    Lovis

    Jag hade inte heller någon avokado till den frukosten och i stället för dillsmör tog jag majonnäs med sambal oelek, Man tager vad man haver.. wink Idag står paleogröt på menyn.

Logga in för att skriva en kommentar.