icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Wrap med lax och avokado

5 1 röst
1 st
10 min
Skriv ut

Hemlagad glutenfri wrap gjord på ägg, fiberhusk och vatten. Fyllningen består av lax, avokado, ruccola, rödlök och färskost. 

Energifördelning per portion
  • 472 kcal

    Kalorier

  • 38 gram

    Fett

  • 28 gram

    Protein

  • 3 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, fiberhusk och vatten till en jämn smet.
  2. Smält smör i en stekpanna och vänd därefter ner smeten i järnet. Vänd ej med det samma utan låt smeten sätta sig någon minut. Vänd sedan och tryck ut smeten med en stekspade så att den fyller ut pannan. Låt grädda någon minut. Låt därefter wrapen svalna på en tallrik.
  3. Bred färskost i mitten på wrapen. Lägg på ruccola, skivad lax, avokado och lök. Rulla ihop till en wrap och njut!
Variationstips

Fyllningen går att variera efter tycke och smak. Exempelvis räkor, kokt ägg, majonnäs, avokado och isbergssallad. 

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. 28 mars 2021 21:24
    5 5