Vitkålswrap
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställGör så här
- Riv vitkålen mycket fint på mandolin eller med osthyvel. Lägg i en bunke
- Knäck ner ägget och blanda väl med gaffel så det blir luftigt.
- Häll olja i ett stekjärn (28 cm) och låt det bli varmt. Vänd ner kålblandningen och platta till med stekspade. Krydda med salt och peppar. Stek ca 3 minuter på varje sida.
- Fyll med valfri fyllning och rulla eller vik ihop till en wrap.
Fyll med valfri fyllning. Exempelvis:
-Ost, skinka och senap
T-unt skivad kyckling och sirachamajonnäs
-Avokado och räkor
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlemLogga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
28 september 2024 09:51Johan