icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 1 röst
1 st
15 min
Skriv ut

Vårig sallad med sparris, rädisa, edamamebönor och fetaost

Energifördelning per portion
  • 212 kcal

    Kalorier

  • 12 gram

    Fett

  • 12 gram

    Protein

  • 11 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 39:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning och ställ därefter åt sidan för att svalna.
  2. Skär sparrisen i tre delar. Stek någon minut i smör, vänd då och då. Ställ åt sidan.
  3. Skiva gurkan i 0,5 cm skivor och skär därefter i stavar. Skiva rädisa och dela tomaterna på mitten.
  4. Blanda ihop sparris, rädisa, gurka, edamamebönor och tomat i en stor skål. Fördela quinoa och smulad fetaost över salladen innan servering. Smaka av med flingsalt och svartpeppar.
Serveringstips

Passar fint till lax och kyckling

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. 16 maj 2024 13:49
    5 5