Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Lägg laxfileérna i en ugnssäker form. Strö över salt och peppar. Ställ in i 175 graders ugn ca 15-20 minuter.
- Dela blomkålen i buketter. Koka i lättsaltat vatten ca 4 minuter. Känn efter med en sticka så de är klara.
- Lägg äggulorna i en mixkanna. Vispa till de släta och tjocknat något.
- Smält smöret i en kastrull på låg värme. Tag därefter från värmen. Häll försiktigt ner lite i taget bland äggulorna, samtidigt som du vispar, efter samma princip som när du gör majonnäs. Se upp så att den bruna bottensatsen i smöret inte följer med.
- Smaka av såsen med citronsaft, salt och svartpeppar.
- Stek sparrisen i oljan. Krydda med salt och svartpeppar. Servera tillsammans med kokt blomkål, lax och hollandaisesås.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.