icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Ugnsbakad lax med brysselkål

0 röster
0 st
20 min
Skriv ut

Superenkelt, nyttigt och väldigt gott! Att göra laxen i ugnen på samma gång som brysselkålen är verkligen till att göra det vardagsenkelt!

Energifördelning per portion
  • 305 kcal

    Kalorier

  • 19 gram

    Fett

  • 26 gram

    Protein

  • 4 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Lägg laxbiten i folie eller en ugnsfast form. Putsa och dela brysselkålen och lägg bredvid, salta och peppra.
  2. Droppa på lite olivolja och lite sesamfrön om du har, innan du ställer in det i ugnen på ca 175° i ca 15-20 minuter.
  3. Servera!
Variationstips

Variera, byt ut brysselkålen mot broccoli och blomkål eller varför inte blanda?

Serveringstips

Servera laxen och brysselkålen med en god sallad.

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.