icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ugnsbakad fisk med parmesantäcke

0 röster
0 st
30 min
Skriv ut

Snabb fiskrätt med smak av parmesan, vitlök, citron och persilja. 

Energifördelning per portion
  • 382 kcal

    Kalorier

  • 17 gram

    Fett

  • 38 gram

    Protein

  • 13 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fiskfileérna i en ugnsfast form.
  2. Riv citronen på ett rivjärn. Bland ihop smör med citronskal, ströbröd, riven parmesan, finhackad vitlök och persilja i en skål. Strö blandningen över fiskfileérna.
  3. Klicka smörblandningen över fiskfileérna och skiva citronen. Lägg citronskivorna ovan på fileérna.
  4. Ställ in i ugn 15 minuter.
  5. Dela broccolin i mindre buketter. Koka mjuk och servare till fisken.
Serveringstips

Med kokt broccoli, blomkål eller kokt potatis. 

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.