icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Halstrad tonfisk med asiatisk kålsallad

0 röster
0 st
20 min
Skriv ut
Hälsosam snabbmat när den är som bäst! Kålsalladen får smak av rostade sesamfrön, soja och vinäger. Passar utmärkt till den halstrade tonfisken!
Energifördelning per portion
  • 433 kcal

    Kalorier

  • 26 gram

    Fett

  • 38 gram

    Protein

  • 8 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Hyvla kålen fint med en osthyvel eller mandolin. Lägg i en stor skål.
  2. Rosta sesamfröna i en torr panna tills de får fin färg.
  3. Blanda ihop majonnäs, soja, vinäger, sesamolja och det mesta av sesamfröna. Vänd ner och bland väl med kålen.
  4. Stek tonfisken i smör, ca 1,5 minut på varje sida. Tiden beror på tjockleken på tonfiskfilén. Krydda med salt och peppar.
  5. Lägg upp sallad och tonfisk på tallrik. Strö lite sesamfrön över tonfisken och servera.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.