Stekpannebröd
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställGör så här
- Mortla anis och fänkål, och blanda alla torra ingredienser i en bunke.
- Rör i vatten och olja. Knåda med handen tills det blir en fast, fin degklump. Låt stå några minuter.
- Dela i 4 delar och kavla ut eller platta med handen.
- Stek i torr, ganska varm panna (jag tar 7-8/9) på båda sidor.
Byt ut kryddor/örter efter smak.
ServeringstipsTill soppa/gryta är det jättegott som det är. Annars valfritt pålägg som på vilken macka som helst.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlemLogga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
28 september 2024 09:50Johan