Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Koka potatisen mjuk. Häll därefter av vattnet och låt svalna.
- Fördela potatisarna jämt i fyra ugnståliga formar. Använd bottnen på ett glas för att mosa potatisen. Hjälp sedan till med fingrar för att trycka ut potatisen jämnt, samt upp på en bit på kanterna. Det går enkelt om du täcker formen med plastfolie och därefter trycker/jämnar ut potatisen. Pensla därefter med smält smör. Förgrädda pajskalet ca 12 minuter i 225 graders ugn.
- Tina den frysta, hackade spenaten. Lägg i en sil och press ut så mycket vätska som möjligt.
- Mixa keso och ägg till en jämn smet med en stavmixer eller matberedare. Blanda därefter ner spenat och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar. Fördela spenatblandningen jämnt i formarna. Toppa med riven ost. Grädda i 25-30 minuter i 225 graders ugn.
- Servera tillsammans med en passande proteinkälla, exempelvis lax eller kyckling.
Servera ihop med en passande proteinkälla, exempelvis laxfile´.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning

Fett

Kalorier

Övriga ämnen

Vitaminer och mineraler

Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.