Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Riv hårdosten och blanda ner i en skål tillsammans med ägg, grädde, hackad spenat, salt och peppar.
- Hetta upp stekpannan med olivolja på medelhög värme och häll ner äggblandningen.
- Stek på medelhög värme någon minut och lägg sedan över räkorna. Låt gå 1-2 minuter tills du ser att frittatan börjar stelna till lite, vik därefter dubbel och låt gå på svag värme ca 1 minut.
- Dags att servera. Smaklig måltid!
Räkor kan du enkelt byta ut mot kräftskjärtar för en lyxigare variant.
ServeringstipsServera gärna med hackad färsk dill.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
27 december 2020 18:38Johan
-
4 januari 2021 12:47gittan52
Enkelt och snabblagat. Jag bytte ut den magra osten mot lite fetare sort och ska nog laborera med lite annan fyllning, t.ex, salami samt byta ut osten mot ädelost ed som omväxling
-
11 januari 2021 16:24klaraelv
Mycket god, jag tog bort grädden för att dubbla osten, tog VB ost istället för en mager ost. Plus kryddade på med en tsk sambal oleg och toppade med körsbärtomater.