Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop mandelmjöl, 1 ägg, 30 g smör, fibethusk och salt till en deg.
- Tryck ut degen i en springform och nagga botten med gaffel. Låt vila i kylskåp 10 minuter. Förgrädda därefter pajskalet ca 8 minuter.
- Riv osten och blanda därefter ihop med ägg och grädde. Smaka av med salt och peppar.
- Hacka spenaten grovt. Finhacka lök och pressa ner vitlök i en stekpanna. Bryn i smör till det mjuknar. Tillsätt därefter spenat och fräs som hastigast. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg spenat och lök i det förgräddade pajskalet. Häll över äggstanningen och toppa med skivad getost. Grädda ca 30-40 minuter.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
5 januari 2021 20:32Johan
Åh va gott!