icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
0 röster
0 st
25 min
Skriv ut

Grön och vårig sparrissoppa

Energifördelning per portion
  • 290 kcal

    Kalorier

  • 23 gram

    Fett

  • 5 gram

    Protein

  • 13 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 39:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken. Stek mjuk i smör i en kastrull. Tillsätt äppelcidervinäger fräs någon minut.
  2. Tillsätt grädde och grönsaksbuljong och låt koka upp.
  3. Skala och finhacka potatisen. Skär bort en centimeter längst ner på sparrisen. Spara några av sparristopparna till garnering. Skär därefter stjälkarna i cm-stora bitar. Lägg ner i kastrullen och låt koka till potatisen är mjuk, ca 10-15 minuter.
  4. Mixa sedan soppan slät med mixer eller i matberedare. Häll tillbaka soppan i kastrull och smaka av med salt och peppar. Låt bli varm igen innan servering.

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.