icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Stekt brysselkål med bacon och parmesan

0 röster
0 st
15 min
Skriv ut
Supergott tillbehör till kött, fågel eller fläskkött. Perfekt för dig som vill hålla nere på kolhydraterna.
Energifördelning per portion
  • 231 kcal

    Kalorier

  • 15 gram

    Fett

  • 14 gram

    Protein

  • 6 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Dela brysselkålen i två halvor. Koka därefter i vatten så att den precis mjuknar, ca 3 minuter. Häll sedan av vattnet och ställ åt sidan.
  2. Skär baconet i mindre bitar och stek mjuk i stekpanna. Tillsätt brysselkålen och stek ytterligare tills kål och bacon får lite färg.
  3. Lägg upp på ett serveringsfat och strö över riven parmesanost. Smaka av med svartpeppar.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.