Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Dela filéerna i fyra lika stora delar. Bred senapen ovanpå filéerna och krydda med salt och peppar. Linda serranoskinkan runt filéerna och stek därefter i smör till skinkan får lite färg.
- Sätt ugnen på 150 grader och ställ in fisken i en ugnsfast form ca 25 minuter.
- Tvätta potatisen och skala den om du föredrar det. Dela potatisen på längden och lägg i en kastrull med vatten. Koka upp och låt småkoka till potatisen är mjuk ca 10 minuter. Häll av vattnet från potatisen och låt svalna något.
- Blanda ner pesto, vinäger och vatten i potatisen. Rör runt väl. Smaka av med salt och grovmalen svartpeppar. Servera potatisen till fisken.
Parmaskinkan kan bytas ut mot prosciutto.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.