icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept
0 röster
0 st
20 min
Skriv ut

En klassisk sallad! Använd kokt kall potatis för att minska den blodsockerhöjande effekten. 

Energifördelning per portion
  • 521 kcal

    Kalorier

  • 33 gram

    Fett

  • 32 gram

    Protein

  • 20 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Förväll bönorna hastigt i kokande vatten. Kyl därefter i kallt vatten.
  2. Skölj och skär salladen i grova bitar. Lägg upp på ett serveringsfat. Halvera tomaterna och skär potatis samt ägg i klyftor och lägg ovanpå salladen.
  3. Skiva löken tunt och fördela denna, oliver, tonfisk samt sardeller ovanpå salladen.
  4. Strö över flingsalt, peppar och ringla över olivolja. Klart att servera!
Variationstips

Potatisen kan bytas ut mot rotselleri för den som vill minska på kolhydraterna. 

 

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.