Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Klyfta potatisarna. Använd gärna mindre storlek på potatisen. Lägg på en ugnsplåt och ställ in i 200 grader ca 15-20 minuter. Känn efter med en sticka att de är färdiga. Ta ut och ställ åt sidan.
- Dela broccoli och blomkål i små buketter. Använd även stjälken på broccolin. Ställ in i 200 graders ugn ca 10 minuter. Känn efter med sticka, de ska vara "al dente".
- Tag en stor salladsskål och lägg ner potatis, broccoli och blomkål. Klyfta kronärtskockshjärtan och dela sockerärterna på hälften. Vänd ner i salladen tillsammans med edamamebönor. Häll över pesto och blanda väl.
- Tillsätt bacon och ruccola precis innan servering. Blanda väl. Lägg de hela coctailtomaterna ovanpå salladen och servera.
Servera tillsamman med kycklingfilé, fläskfilé, lax alternativt qournfilé eller stekt halloumi.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.