icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Sallad med ugnsrostade grönsaker och pesto

0 röster
0 st
45 min
Skriv ut

Matig och god sallad med smak av pesto. 

Energifördelning per portion
  • 259 kcal

    Kalorier

  • 10 gram

    Fett

  • 11 gram

    Protein

  • 25 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Klyfta potatisarna. Använd gärna mindre storlek på potatisen. Lägg på en ugnsplåt och ställ in i 200 grader ca 15-20 minuter. Känn efter med en sticka att de är färdiga. Ta ut och ställ åt sidan.
  2. Dela broccoli och blomkål i små buketter. Använd även stjälken på broccolin. Ställ in i 200 graders ugn ca 10 minuter. Känn efter med sticka, de ska vara "al dente".
  3. Tag en stor salladsskål och lägg ner potatis, broccoli och blomkål. Klyfta kronärtskockshjärtan och dela sockerärterna på hälften. Vänd ner i salladen tillsammans med edamamebönor. Häll över pesto och blanda väl.
  4. Tillsätt bacon och ruccola precis innan servering. Blanda väl. Lägg de hela coctailtomaterna ovanpå salladen och servera.
Serveringstips

Servera tillsamman med kycklingfilé, fläskfilé, lax alternativt qournfilé eller stekt halloumi. 

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.