Råraka med sikrom
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Riv potatisen på grövsta sidan av ett rivjärn. Krama ur vätska med handen och lägg därefter i en skål eller bunke.
- Smält smör i en stekpanna och stek små rårakor gyllene på båda sidor. Salta och peppra. Lägg därefter upp på tallrikar.
- Lägg en klick kvarg på varje råraka.
- Finhacka löken och strö över kvargen.
- Toppa med sikrom.
Sikromen kan bytas ut mot annan rom
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.